< Index - Det senaste är alltid sist. Sida 1 <%new%>
AIS-PROGRAM
3 svar hittills.

Måndag 26 Mars 2007, 17:44 AIS-PROGRAM (Ursprungligt inlägg)


Finnes det noen alternativer (gratis) til sea clear. Hadde tenkt å kjøpe Yacht-ais men dette programmet kan bare bruke på en maskin. Skal man ha dette programmet på flere/andre maskiner må man betale for flere lisenser - slik jeg har forstått det. Håper på hjelp her.

Svend | e-post


Måndag 26 Mars 2007, 22:26 AIS-PROGRAM


Varför inte göra rätt för sig och betala till dom som lägger ner arbete på bra Nav/AIS program till oss, så stora summor är det inte.
TIKI och Ozie går att installera på flera EGNA datorer
Ozie ver 3.96 har AIS
http://www.tiki-navigator.com/
http://www.oziexplorer.com/

Lasse L | e-post | hemsida


Måndag 26 Mars 2007, 23:09 AIS-PROGRAM


Det er ikke det at jeg ikke vil betale for et program, men det jeg ikke vil er å betale for et program som er låst til EN datamaskin. Jeg har flere datamaskiner som jeg vil bruke til ais og vil ikke betale for hver enkelt datamaskinene jeg vil legge dette programmet inn på. Og all den tid det er tilgjengelige gratisprogram på nett, forbeholder jeg meg retten til å benytte dette forumet til å spørre om dette, uten at det skal bli en diskusjon om man vil betale for det eller ikke.

Svend


Tisdag 27 Mars 2007, 15:19 AIS-PROGRAM

Klicka, för bild i normal storlek

Hej Svend
En möjlighet om man vill använda programmet i mer än 1 dator är att välja ett program med hårdvarulås, t ex en USB-dongle. Då flyttar man bara över denna dongle till den dator man för närvarande vill använda. Du kan med andra ord installera programmet i hur många datorer du vill.

Ett exempel är Nobeltec VNS som har en utmärkt AIS-presentation, pris ca 3900 SEK ex moms.

MVH/Per Leward

Per Leward | e-post | hemsida


< Index - AIS-PROGRAM

Sida 1

     Till AIS-sidan